ربات کشاورز , رباتیک در کشاورزی for Dummies

ربات‌های برداشت محصول یکی از پیشرفته‌ترین انواع ربات‌ها در کشاورزی هستند. این ربات‌ها با استفاده از بینایی ماشین و الگوریتم‌های تشخیص تصویر، می‌توانند میوه‌ها و سبزیجات رسیده را شناسایی و برداشت کنند.

مدل‌های کوچک‌تر هوش مصنوعی جهت تسهیل کارهای تخصص در راه بازار هستند : پایگاه خبری فناوری هوشمند […] […]...

در کشاورزی در فصل های خاصی نیاز به ساعات کاری طولانی و مسمتر می باشد. این ساعات طولانی کار از عهده نیروی انسانی بیرون بوده و غالبا به سبب خستگی کار با کیفیت پایین انجام می شود.

آیا هوش مصنوعی به‌زودی افراد را بیکار می‌کند؟ : پایگاه خبری فناوری هوشمند […] […]...

پس، همانطور که دیدیم، ربات‌ها به طور فزاینده‌ای توجه هم پژوهشگران و هم صنعت را به خود جلب کرده‌اند که منجر به تکامل سریع ربات‌های کشاورزی شده است.

با این وجود راه برگشتی‌ وجود ندارد. انسان نیاز به غذای بیشتر دارد و غذای بیشتر راهی جز مکانیزه شدن ندارد.

سطح آب‌های در دسترس برای کشاورزی روز به روز در حال کاهش است. همین مسئله موجب شده تا مهندسان خبره در زمینه کشاورزی بر بهبود و ارائه سیستم‌های آبیاری تمرکز کنند. سیستم‌های هوشمند آبیاری، شامل استفاده از سنسورها، داده‌های ماهواره‌ای و اینترنت اشیا، به کشاورزان کمک می‌کنند تا میزان آبیاری را بهینه کنند و در نتیجه میزان محصول و کیفیت آن را افزایش دهند.

نجات تنهاترین درخت جهان با هوش مصنوعی : پایگاه خبری فناوری هوشمند […] بیشتربخوانید: نقش کلیدی یکپارچه‌سازی داده‌ها در آب...

این ربات‌ها به صورت خودکار میوه و سبزیجات را برداشت می‌کند و با استفاده از دوربین‌هایی که روی آن‌ها نصب شده‌اند، میوه‌هایی را که رسیده‌اند را شناسایی می‌کند و سپس با استفاده از دستگاه‌هایی مثل برش‌ها here یا چنگال‌ها آن‌ها را برداشت می‌کند

واقعا راضی‌ام اصلا راضی نیستم چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

در زمینه کشاورزی، می‌توان از چند نوع ربات مختلف استفاده کرد که هر کدام از آن‌ها برای کاربردهای خاص خود مناسب هستند.

این ربات به تراکتور می‌چسبد تا کاهوها را همزمان با جلوگیری از ورود علف‌های هرز مقاوم به علف‌کش‌ها٬ برداشت کند. به دلیل دقت بالای این ربات٬ استفاده از علف‌کش‌ها ۹۰درصد کاهش می‌یابد.

یکی دیگر از وظایفی که ربات‌ها می‌توانند انجام دهند، استفاده از مارکر مخصوص رنگ برای برچسب گذاری شاخه‌هایی است که نیاز به هرس دارند. علامت گذاری شاخه‌ها نیازمند در نظر گرفتن متغیرهای مختلفی است، از جمله سرعت باد، موقعیت درخت و ربات و دیگر پارامترهای مرتبط.

با استفاده از دروگرهای خودکار و تراکتورهای خودران، کشاورزان از منابع به شکل موثر استفاده می‌کنند و بازده‌های بالاتری تولید می‌کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *